"Kostić je trčao 45 minuta ispred Mojesa": Englezi na originalan način objasnili zašto Vest Hem hoće Srbina

Zanimljivo viđenje novinara Skaja

  • 1
FK Ajntraht Frankfurt Printskrin: Twitter/@SkySportsNews

Iako se činilo da će ostati u Bundesligi i potpisati novi ugovor sa Ajntrahtom iz Frankfurta, Filip Kostić je neočekivano dobio ponudu da se preseli u Premijer ligu!

Vest Hem je navodno i zvanično poslao ponudu za Srbina, a novinari "Skaj Sporta" su na originalan način u studiju objasnili zašto menadžer Čekićara Dejvid Mojes želi Srbina.

- Stiže nam vest da Dejvid Mojes želi Filipa Kostića iz Ajntrahta. U pitanju je levi bek i levo krilo, a ono što je zanimljivo kod njega jeste to da ga Mojes odlično poznaje. Kostić je igrao proptiv Vest Hema u polufinalu Lige Evrope, dobili su sa 2:1 i 1:0, a kao igrač koji igra na levoj strani trčao je 45 minuta ispred Mojesa koji ga je lično video jako dobro izbliza. Vrlo dobro zna kakav je igrač i o čemu se radi. Vest Hem je poslao ponudu, sada čekamo još detalja - poručili su novinari "Skaj Sporta."

Kostić je ovog leta bio poveziovan sa klubovima iz Serije A. Tražili su ga, pre svega, Lacio, Inter i Juventus u kom je već bio viđen. Međutim, Bjankoneri su doveli Anhela Di Mariju i posao je propao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jea

    22. jul 2022 | 14:02

    Gotivim Vest Hem i volio bi da vidim Kostica u tom timu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA