Saigrač Aleksandra Mitrovića je mađioničar, i to bukvalno: Levi bek Fulama jednim trikom zaludeo ceo tim

Osim fudbala, Antoni Robinson ima talenat i za druge stvari

  • 0
fk fulam, Antoni Robinson

Printskrin: Twitter / espnuk

Fudbaleri Fulama uspeli su da posle samo godinu dana u Čempionšipu obezbedi rapidni povratak u Premijer ligu. Ekipa sa Krejven Kotidža, u kojoj nastupa i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović, će pokušati sada da se zadrži uPremijer ligi malo duže, dok je i atmosfera izvan terena zadovoljavajuća.

Fulam je tokom letnje pauze prodao Fabija Karvalja u Liverpul, dok je Angiza otišao put Napoliju. U klub su stigli Andreas Pereira i Žoao Palinja iz Sportinga, što znači da je manje-više čitava ekipa iz prethodne sezone ostala na okupu.

Za dobru atmosferu pored terena se potrudio i Antoni Robinson, standardni levi bek ekipe iz SAD-a. On je u hotelu odlučio da pokaže da poseduje i talenat za magiju, pošto je izveo neverovatan trik. Ispričao je jednu "priču" kroz karte, a kada je završio, svi saigrači su pohrlili u ogroman zagrljaj.

Naravno, za navijače i igrače Fulama je možda najbitnije i to da je Aleksandar Mitrović ostao u ekipi i iduće sezone, pa će pokušati da donekle ponovi učinak iz protekle sezone, kada je oborio rekord Čempionšipa po broju golova.

Video: Mitrović za godinu dana od tragičara do heroja nacije: Da mi je neko rekao ne bih verovao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA