≫ 

Treća sreća za Javor: Novi Pazar tradicionalno "pao" u Dražinom gradu

Gosti pretrpeli treći uzastopni poraz u sezoni

  • 2

Fudbaleri Javora iz Ivanjice savladali su Novi Pazar u prvoj utakmici 3. kola Superlige rezultatom 2:1 i tako upisali prvu pobedu u sezoni, a gosti već treći poraz, pošto su pognutih glava izlazili i iz duela sa Voždovcem i Čukaričkim.

Ivanjičani su nakon početnog poraza od Partizana (0:4), odigrali daleko bolje već u narednoj utakmici sa TSC-om (0:0), a sada je stigao i "prvenac" za povratnika u elitni rang srpskog fudbala. U rodnom gradu Draže Mihailovića, strelci za tim Igora Bondžulića bili su Luka Gojković u 11. minutu i Luka Luković četiri minuta kasnije.

Ispostavilo se da je to bio dovoljan kapital po domaćina da na kraju stigne do pobede iako su gosti, preko Milana Joksimovića u 27. minutu, vratili neizvesnost u meč.

Nastavak, ipak, nije doneo efikasnu partiju sa obe strane, Javor je uspeo da održi goste na distanci da "zatvori" utakmicu onako kako je i završio poluvreme, i tako nastavi tradiciju uspeha u duelima sa Pazarcima. Bila je ovo sedma vezana pobeda Javora nad Novim Pazarom i 13. uzastopna bez poraza sa istim rivalom.

Superliga, 3. kolo

Javor - Novi Pazar 2:1 (2:1)

Subota

Kolubara - Radnički Niš (odloženo)

Radnik - Radnički KG 21

Partizan - TSC 21

Nedelja

Čukarički - Napredak 18:55

Mladost Lučani - Crvena zvezda 21

Vojvodina - Spartak Subotica 21

Voždovac - Mladost GAT 21

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mia

    23. jul 2022 | 09:31

    Da li je moguce da vi spominjete Drazu Mihajlovica u vestima o fudbalu. Napisite tekst o Drazi i Ivanjici ali ne mesajte to sa fudbalom

  • Nemanja

    23. jul 2022 | 05:05

    Bravo za naslov 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA