≫ 

Trese se Montevideo: Ako se Suarez posle ovog poteza navijača ne vrati kući, neće nikad

Fanovi Nasionala na poslednjoj utakmici nosili maske sa likom slavnog fudbalera sa idejom da ga ubede da "prelomi" i vrati se u matični klub

  • 0
Luis Suarez maske Foto: Profimedia/Pablo PORCIUNCULA/AFP

Šta sve neće smisliti navijači ne bi li im se ispunila najveća želja govori i potez navijača urugvajskog Nasionala na nedavanoj utakmici protiv Serita (5:0). Gotovo 20.000 ljudi je stavilo masku sa likom Luisa Suareza (35) i tim gestom iskazali ljubav prema nekadašnjem igraču kluba, ali i ono najvažnije - poručili su mu da se vrati kući.

Suarez je trenutno slobodan igrač, jer mu je istekao ugovor sa Atletiko Madridom, ali se još uvek nije odlučio na naredni korak u karijeri, mada poslednje objave, i njegove, ali i čelnika kluba nagoveštavaju ponovni spoj.

Suarez je sa 18 godina debitovao za Nasional 2005. godine, sa 10 golova je doprineo da klub osvoji titulu, a potom je prešao u Groningen i to je bio početak jedne velike karijere.

Danas, više nego ikad, obe strane žele "riunion", makar to bilo i do novembra, kada kreće Svetsko prvenstvo u Kataru, pošto je to scenario koji je moguć ukoliko dođe do dogovora slavnog napadača i Nasionala.

Iz kluba je za lokalne medije poslata poruka da će "samo katastrofa sprečiti povratak Suareza u klub", dok je sam igrač nedugo potom "tvitovao" poruku "šta kažete na ovo?" i fotografijom na kojoj je bista građanina Montevida koji sedi na klupi i kojem su navijači u ruku gurnuli papir sa porukom "Suarez u Nasionalu".

Kako stvari stoje, legendarni Urugvajac je sve bliže povratku u domovinu.

Video: Dušica Jakovljević snimila Mesija i Suareza na Ibici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA