Italijani ponovo "sele" Sergeja: Mediji pišu da ga želi Junajted, ali na Old Trafordu neće žuriti

Srpski fudbaler je ponovo interesantan engleskom klubu

  • 2
FK Lacio - FK Fiorentina Foto: Tanjug/AP

Već godinama unazad, italijanski mediji pokušavaju da "presele" Sergeja Milinković-Savića iz Lacija u neki drugi klub. Ništa drugačije nije ni ovoga leta, pošto su kasno noćas plasirali svojevrsnu "bombu" u kojoj navode kako je srpski fudbaler interesantan Mančester junajtedu.

Sve to "podmazano" je činjenicom da na "Old Trafordu" imaju vrlo malo mogućnosti da dovedu Frenkija de Jonga u svoje redove. Junajted je i ranije hteo da dovede Sergeja, ali je odustao zbog ogromnih 100.000.000 evra, koliko su Lacijali pripisali na njegovo ime.

Sada postoji nada da će Junajted uspeti da dogovori Sergeja za dosta manje novca. Međutim, Junajted ponovo nije u nekoj povoljnijoj poziciji, pošto Milinković-Savić ima ugovor sa italijanskim klubom sve do 2024. godine i ne žuri sa prodajom. Ni srpskom fudbaleru se više toliko i ne ide iz Italije.

Englezi tvrde da će Junajted još malo sačekati na De Jonga, ali ukoliko ne bude pomaka u realizaciji transfera, Sergej upada u prvi plan. Interesantno je da Italijani pišu i da je Mateja Kežman, inače agent Milinković-Savića boravio u prostorijama kluba iz Serije A.

Ostaje da se vidi da li je Sergej konačno spreman da napravi veliki korak i pređe na drugu stepenicu u svojoj karijeri. Ipak, oko dosta toga se ne pita on, već isključivo Lacio, a italijanski klub sigurno će želeti "debelo" da unovči igre srpskog fudbalera.

Video: Transferi 5 srpskih fudbalera koji bi mogli da obeleže leto: Jedan je u posebnom fokusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA