Zinčenko "prozvao" bivšeg saigrača: "De Brujne i ja isti? Ja sam zgodniji od njega"

Ukrajinac je pokazao dobar smisao za šalu na predstavljanju u Arsenalu

  • 2
Oleksandr Zinčenko, Kevin De Brujne Foto: Profimedia

Oleksandr Zinčenko postao je novi fudbaler Arsenala za cifru od 35 miliona evra. Ukrajinac je stigao u klub, a već u prvom intervjuu je uspeo da se našali sa njegovim, sada već bivšim saigračem, Kevinom De Brujneom.

Zinčenko i Belgijanac su izuzetno sličnog izgleda, a često su ih svi mešali na terenu, ali i na treninzima kada su igrali u isto vreme. Međutim, Zinčenko smatra da tu nikada nije ni bilo dvojbe, jer ih razdvaja jedna ogromna razlika. Prema njegovim rečima, on je lepši od De Brujnea.

- Znaju li navijači da ja nisam Kevin De Brujne? Moram odmah da rešim to jer su možda zbunjeni. Poređenja su bila moguća samo na početku, ja sam mnogo, mnogo zgodniji od njega. Ne govorimo sad o fudbalskim veštinama, zna i on da ne možemo da se poredimo - rekao se Zinčenko.

Ukrajinac je stigao u redove Arsenala, a odmah je rekao da je tako ostvario svoj dečački san pošto je odrastao gledajući Tjerija Anrija i Seska Fabregasa u dresu Topdžija.

Video: Opsada gola Arsenala, Real šutirao i ništa se nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA