Japanci udarili na ego Parižana: Samo jednom parolom su im objasnili ko su i šta su

Transparent se pojavio na meču Urave i PSŽ-a i tiče se nesrazmere cene karata za mečeve japanskog tima sa Bajernom i sa francuskim prvakom

  • 3
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Pari Sen Žermena nalaze se u Japanu gde su već i odigrali prijateljsku utakmicu, pobeda je upisana protiv Urave Red Dajmonds uz golove Sarabije, Embapea i Kalimuenda, a meč je privukao toliko ljudi da su tribine stadiona u Saitami bile krcate.

Međutim, navijači nisu bili zadovoljni cenom karata za ovaj meč, ulaznice za prijateljske mečeve su mnogo skuplje nego ranije i to su Japanci odlučili i javno da kažu - transparentom koji je privukao pažnju mnogih i koji je prilično udario na ego Parižana.

Japanci smatraju da je 8.000 jena (60 eur) prevelika cena za meč sa Pari Sen Žermenom za kojeg tvrde da nije evropski velikan jer nema nijedan bitan trofej, kao recimo Bajern - za čiji je meč karta koštala manje. Svoju poruku sročili su na transparentu na jednoj od tribina:

- 3.000 jena (43 evra) za meč Urave protiv šestostrukog osvajača Lige šampiona Bajerna, a 8.000 jena za PSŽ koji nikad nije osvojio Ligu šampiona. Šalite se? - pisalo je na transparentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    23. jul 2022 | 18:04

    katar je vlasnik i oni odredjuju sve

  • Pera

    23. jul 2022 | 18:12

    Mene interesuje ko vam računa cenu u evrima, neki Alas izgleda mi?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA