≫ 

Grobari "postrojili" igrače Partizana posle meča sa TSC-om, igrači pognutih glava slušali vođu

Najgore je fudbalerima koji su dali sve od sebe da porpave utisak posle Niša, ali je i ovog puta izostao rezultat što je doprinelo dodatnim tenzijama na stadionu

  • 30
grobari i igrači partizana Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Partizana nisu se proslavili u novom superligaškom izazovu, samo 0:0 sa odličnim TSC-om nije zadovoljio apetite nikoga u Humskoj, koja je u subotu uveče svedočila velikom navijačkom nezadovoljstvu.

Sa južne tribine sporadično su se čuli povici "uprava napolje" koji su se pojačavali kako je meč odmicao, a ekipa Ilije Stolice nije pronalazila put do gola gostiju. Na kraju, posle skoro 100 minuta fudbala, povici usmereni protiv aktuelne garniture koja vodi klub samo su se pojačali.

FK TSC - FK Partizan Foto: MN Press
FK TSC - FK Partizan Foto: MN Press

Ni igrači nisu bili pošteđeni, pa smo ponovo svedočili prizoru postrojavanja fudbalera koje su navijači "ribali" posle neuspeha. Natho, Urošević i ostali su pognutih glava čekali da korpulentni vođa navijača kaže ono što je imao da im kaže, a potom su se okrenuli i otišli ka svlačionicama.

Iza njih nastavilo je da grmi "uprava napolje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    24. jul 2022 | 00:46

    Ovo je uzas ko ste bre vi da postrojavate igrace

  • Majka

    24. jul 2022 | 00:09

    Sta oni imaju da postrojavaju,oni treba da navijaju I to je sve. Nasta to lici ,idioti sta su SEBI dali za pravo Sramotaaaa I bruka naseg drustva

  • Sta reci

    23. jul 2022 | 23:55

    Neuredjeno drustvo, Mi smo egzotican narod na zemaljskoj kugli, Mi smo neuredjeno drustvo Mi smo sve prepustili slucaju Mi smo izgubili nacionalni vrednost Mi smo niko i nista,, nitkovi, dok ovi vladaju I pljackaju Mi umiremo a niko ne preduzima nista zato I nestajemo . Zemlja u kojoj nije briga nikog za nikog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA