≫ 

Novi šamar za Lalatovića u BiH, Borac primio tri gola za poluvreme, i dalje bez pobede u ligi

Borac je i dalje bez pobede u novoj sezoni

  • 11
Nenad Lalatović Foto: Youtube - Printscreen - FK Borac Banjaluka

Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su od Sarajeva u 2. kolu Premijer lige BiH rezultatom 3:1 kao domaćini (u Bosanskom Novom, zbog renoviranja stadiona) i to je drugi meč ove sezone kako tim Nenada Lalatovića nije osvojio tri boda u domaćoj konkurenciji.

Prethodno, u prvoj rundi, Sloga iz Doboja je osvojila bod protiv Banjalučana (2:2), a pre svega toga, kao najveći šok po Borac, desila im se eliminacija iz Evrope, tačnije u kvalifikacijama za Ligu konferencija na Farskim Ostrva protiv Toršavna.

Lalatović je u međuvremenu ponudio ostavku, ali ona, ipak, nije usvojena, pa ostaje da se vidi kako će se situacija razvijati posle novog neuspeha u domaćem šampionatu.

Strelci za goste iz Sarajeva bili su Varešanović u 47, Kobiljar u 77. i Ikić u 87. minutu, dok je pogodak za domaće, u tom momentu za 1:1, dao nekadašnji igrač Vojvodine Mrkaić. Borac je pokazao prilične anomalije u određenim fazama igre, odbrana je trenutno najslabiji deo tima što su gosti maksimalno iskoristili i došli do šansi i golova kojim su trasirali put do pobede. Pred Lalatovićem i njegovim stručnim štabom je veliki posao u narednom periodu.

U narednom kolu Borac igra protiv Posušja, nakon toga sa Igmanom kada će pokušati da dođe do prve pobede i prekida ove neprijatne serije rezultata u povoju sezone.

Sarajevu je ovo inače bio prvi takmičarski meč ove sezone (nije igrao u prvoj rundi).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA