≫ 

Vojvodina u Italiju prodaje fudbalera kog su pokušali da reketiraju

Devetak blizu odlaska na Siciliju

  • 0
Crvena Zvezda - Vojvodina Foto: Nikola Tomić

Defanzivac Vojvodine Mladen Devetak trebalo bi ovog leta da se preseli u Italiju i postane novi član Palerma!

Ovu vest javio je poznati transfer novinar Đanluka Di Marcio koji navodi da je posao praktično završen i da se uskoro očekuje potvrda. Ono što mediji u Italiji napominju jeste i to da Devetak ima hrvatski pasoš i da će moći da bude registorvan kao igrač iz Evropske unije.

Devetak je rođen 1999. godine i igra na poziciji levog beka, mada može da pokrije i mesto u centralnoj liniji. Dete je Vojvodine, a ostaće upamćen i po tome što su pokušali da ga reketiraju početkom 2021. godine.

Podsetimo, tada se pisalo da je jedna osoba od njega pokušala da iznudi 40.000 evra. Tačnije, da je ta osoba bila član Skupštine FK Vojvodina koja se tada oglasila u javnosti.

- Povodom informacija koje su se pojavile u sredstvima javnog informisanja, a u kojima se ističe kako je osoba bliska pojedinim članovima rukovodstva FK Vojvodina uhapšena zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo iznude u pokušaju, fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da se u potpunosti ograđuje od postupaka privedenog lica. O ovom slučaju, svi članovi rukovodstva FK Vojvodina saznali su isključivo preko sredstava javnog informisanja. Fudbalski klub Vojvodina ovom prilikom naglašava da je spreman na punu saradnju sa nadležnim istražnim organima, sa ciljem da se utvrdi istina i u potpunosti rasvetli ovaj događaj - stajalo je u prvom saopštenju, dok je zatim usledilo i drugo:

- FK Vojvodina obaveštava javnost da je povodom jučerašnjih nemilih događaja danas održana hitna sednica Upravnog odbora kluba. Upravni odbora kluba pruža punu podršku državnim organima u rasvetljavanju svih činjenica koje se tiču ovog događaja.Upravni odbor kluba čvrsto stoji iza fudbalera Mladena Devetka, kao i svih ostalih fudbalera FK Vojvodina, koji uživaju puno poverenje i imaju podršku od strane tog klupskog organa.

Video: Bomba iz slobodnog udarca na Karađorđu: Vošin Senegalac ubio pauka, ovo može biti gol sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA