Kostić još uvek nije prelomio: Vest Hem čeka odluku Srbina

Srpski reprezentativac bi mogao da zaigra u Premijerligi

  • 1
Filip Kostić Foto: Marko Jovanović

Čelnici Vest Hema zakazali su novu rundu pregovora sa fudbalerom Ajntrahta Filipom Kostićem u vezi ličnih uslova ugovora srpskog reprezentativca, objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano.

Vest Hem je poslao zvaničnu ponudu Ajntrahtu za srpskog fudbalera od 10 miliona funti, a odgovor se očekuje narednih dana. Britanski mediji navode da se Kostiću dopada sistem rada u Vest Hemu, ali još prelomio da li će karijeru da nastavi u londonskom klubu.

Srpski fudbaler je ušao u poslednju godinu ugovora sa Ajntrahtom, a ako odluči da ostane u Frankfurtu igraće naredne sezone u Ligi šampiona.

Vest Hem je u međuvremenu dogovorio prelazak Ðanluke Skamake iz Sasuola u londonski klub. Vest Hem je pristao da Sasuolu plati obeštećenje od 36 miliona evra uz mogućnost bonusa od 10 miliona evra.

Italijanski reprezentativac će doputovati na lekarske preglede u London, a potom bi trebalo da potpiše ugovor sa "čekićarima".

Skamaka je prošle sezone postigao 16 golova na 36 mečeva u Seriji A.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fredy

    25. jul 2022 | 19:34

    Gdje je veca lova tu igraj jer vi niste radnici da radite do 65g.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA