≫ 

"Možda sam neiskusan trener, nijedan meč sa Zvezdom i Partizanom nismo žrtvovali": Lazetić o burnoj izjavi

Trener TSC-a gostovao je u emisiji "Pregled kola" na TV "Arena Sport"

  • 6

Fudbaleri TSC-a uspeli su u subotu da iznenade Partizan na stadionu u Humskoj ulici, odigravši remi bez golova i ostavivši crno-bele na samo pet osvojenih bodova iz tri kola.

Trener gostujuće ekipe, Žarko Lazetić posle meča imao je burnu izjavu u kojoj je rekao da se sada više govori o tome kako je sezona već gotova posle dva kiksa Partizana i da niko neće pomenuti sjajnu igru njegove ekipe.

Danas je gostovao u emisiji "Pregled kola" na kanalima TV "Arena Sport" i pojasnio je da su ga tada savladale emocije, koje su uvek prisutne po završetku tako bitne utakmice.

- Bio sam nervozan kada sam to rekao, jer nismo pobedili. Takve emocije su i realne posle utakmice, ali kada sam pogledao meč, zadovoljniji sam tom utakmicom nego onom sa Čukarickim, koju smo dobili 4:1. Kako je naš tim izgledao, koliko smo šansi stvorili i nametnuli, nekad rezultat ne isprati ono što se radi na terenu i na kraju nisam bio toliko nezadvoljan kao što je izgledalo neposredno po završetku meča u Humskoj. Protiv Partizana smo odigrali dobro, naročito u prvom poluvremenu, kada smo imali šanse iz prekida - rekao je Lazetić.

Potom se osvrnuo na to da TSC nikada nije izveo podmlađen sastav protiv neke ekipe, naročito ne protiv večitih rivala.

- Zato sam i rekao to što sam rekao posle utakmice sa Partizanom. Možda sam ja neiskusan trener, možda se to ne radi tako, ali nijednu utakmicu protiv Zvezde i Partizana nismo žrtvovali. Nismo želeli da se žrtvujemo, da odmaramo igrače i da se spremamo za neku drugu utakmicu, kao da ne možemo ništa da uradimo. Ljudi iz kluba i ja smatramo da je TSC tim koji svaku utakmicu treba da ide na pobedu.

Video: Lazetić negodovao, pa zaćutao posle meča sa Partizanom: Ne bih o tome da me ne kazne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gm

    25. jul 2022 | 22:44

    Zao je tebi sto Partizan nije dobio. Podsetio si me malo ma Saleta Ilica i onog remija sa Cukom.

  • Zijan

    25. jul 2022 | 22:41

    Kad bi samo znao šta pričaš.

  • Gogi-11

    25. jul 2022 | 22:51

    Lazes kao... politicar, bas ste podneli zrtvu u pred poslednjem gostovanju na jna.... i neato se niste niste cimali za ne dosudjeni penal niste se,pitali ni zasto var nije radio celu utakmicu itd... a sad ste se bas dali svi od reda da se inako uvijeno izvinete partizanima sto vam nisu dali gol, sudija vas osakatio i podelio kartina za bar jednu platu igraca TSC... opet nista sve je ok.... E dokle god ovakvi kvazi treneri i funkcioneri vrsljaju po nasem fudbalu i sportu uopste propast nam ne gine... pa sw poslw pitamo zasto nas nema na velikm takmicenjima.... i ovo SP ce mo proci ko bosi po trnju zapamtite....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA