Murinjo dobija jos jedno veliko pojačanje: Vajnaldum na pragu Rome

Portugalski trener pravi moćan tim

  • 0
žoržinjo vajnaldum

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaler Pari Sen Žermena i holandski reprezentativac  Vajnaldum želi da nastavi karijeru u Romi, prenose italijanski mediji.

Trener Rome Žoze Murinjo želi da ojača igrački kadar uoči početka nove sezone, pošto su u Rim do sada stigli Nemanja Matić, Mile Svilar, Zeki Čelik i Paulo Dibala.

Italijanski mediji prenose danas da je Vajnaldum na pragu Rome, a transfer bi mogao uskoro da bude realizovan. Holanđanin je posle samo jedne sezone odlučio da napusti Pari Sen Žermen, pošto je sa čelnicima francuskog šampiona dogovorio rastanak.

Ostalo je samo da se utvrdi da li će Vajnaldum otići na pozajmicu ili će u pitanju biti otkup ugovora od strane drugog kluba. Italijanski mediji navode da je u pregovore sa šampionom Francuske direktno uključen i predsednik Rome Dan Fridkin.

Vajnaldum (31) je u PSŽ stigao prošle godine iz Liverpula, a sa "svecima" ima ugovor do 2024. On je pre Liverpula igrao za Njukasl, PSV i Fejenord.

Holandski fudbaler je prošle sezone u dresu "svetaca" odigrao 38 mečeva i postigao je tri gola.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA