Bio Partizanov biser, Zvezda htela da ga "otme": IMT doveo krilo koje je zaludelo "večite"

Mogao je Kokir imati i mnogo bolju karijeru, ali...

  • 0
Jovan Kokir Foto: MN Press

IMT ne prestaje sa pojačanjima za iduću sezonu. Traktoristi su posle pojačavanja odbrane odlučili da isto urade i sa napadom, pa je tako novi fudbaler ovog kluba postao Jovan Kokir, nekada veliki talenat Partizana, koji je prošao omladinske kategorije crno-belog kluba.

Kokir je relativno mlad fudbaler i tek mu je 22 godine, ali iza sebe ima pregršt iskustva i igranja u Superligi Srbiji, kao i u Prvoj ligi. Tokom svojih omladinskih dana je na sebe privukao pažnju mnogobrojne fudbalske javnosti u Srbiji, posebno posle izdanja u jednom "večitom" derbiju, posle kog je Zvezda želela i da ga "otme", ipak do toga nije došlo.

Miroslav Đukić je bio trener koji je odlučio da Kokira, tada kao 17-godišnjaka, povede na pripreme prvog tima, za koji kasnije nikad nije ni zaigrao. Iz Partizana je otišao u Vojvodinu u julu 2019. godine, potom je posle godinu dana zaigrao za Metalac, da bi prethodnu sezonu proveo u Žarkovu.

Čini se kao da je Kokir spreman za neki novi početak, dok će mu novu priliku za to dati ekipa IMT-a.

Video: IMT stiže do izjednačenja: Strelac je Vladimir Lučić. šutirao je i te kako precizno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA