Ruska legenda: "Kasno smo obratili pažnju na igrače iz bivše Juge! Evo vidite, na primer, Milana Gajića"

Zanimljivo viđenje Mostovoja kada je u pitanju transfer politika ruskih timova

  • 1
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Nekadašnji ruski reprezentativac Aleksandar Mostovoj komentarisao je za domaće medije nešto veći priliv balkanskih fudbalera u tamošnju Premijer ligu!

Mostovoj je legenda Spartaka iz Moskve i Selte, od 1990. do 2004. je bio član nacionalnog tima, a trenuto radi kao fudbalski ekspert.

- Veoma kasno smo skrenuli pažnju na tržište igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Tamo su igrači veoma kvalitetni i jeftiniji od mnogih iz Južne Amerike i Evrope. Plus, sportisti iz tih zemalja se bolje prilagođavaju našem prvenstvu i zemlji, jer su nam i sami bliski. Na primer, Milan Gajić je došao u CSKA da zameni Fernandeza. Još je daleko od Marija, ali je kvalitetan fudbaler - rekao je Mostovoj.

Podseitmo, Gajić je ovog leta stigao kao slobodan igrač u CSKA iz Crvene zvezde. Nedvano je Mihajlo Banjac potpisao za Krasnodar, dok se u narednim danima očekuje da član Armejaca bude i Saša Zdjelar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA