≫ 

Šok transfer iz Premijer lige: Kasper Šmajhel ide u Ligu 1?!

Ovo niko nije očekivao

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen Foto: Tanjug/AP

Poprilično je buram ovaj letnji prelazni rok, a preti da postane i još burniji. Kako tvrdi "L'Ekip", Kasper Šmajhel je dogovorio sve uslove sa ekipom Nice i uskoro bi trebalo da postane golman ovog francuskog prvoligaša.

Kapiten Lestera je već godinama unazad prvi golman kluba i neprikosnoven je među stativama King Pauer stadiona, ali ipak, pred kraj karijere (35 godina ima) bi voleo da se oproba i u nekom drugom takmičenju.

Nica je pokazala interesovanje, a čini se kao da je Šmajhelu bio prijatan projekat koji su pred njega izneli čelnici ovog kluba, te nije bilo puno pregovora oko ugovora. Jedino što se čeka, kako tvrdi "L'Ekip", jeste da Lester pronađe rezervu pre nego što pusti svog golmana.

Za sada najbliži toj poziciji jeste golman Benfike Odiseas Vlahodimos. Do početka Premijer lige je ostalo još 10 dana, tako da "Lisice" imaju još vremena da razmisle ko bi zamenio sjajnog Danca.

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA