Izbacio Zvezdu iz Evrope pre 6 godina, danas pao na doping testu: Gvardiola je zbog ove supstance bio osuđen

Hoze Palomino iz Atalante u velikom problemu

  • 1
FK Inter - FK Atalanta Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Atalante, Hoze Palomino pao je na doping kontroli i izazvao veliki skandal u italijanskom fudbalu, posle kojeg je suspendovan, saopštila je tamošnja antidoping agencija.

Po sazanju za pozitivan rezultat na doping kontroli, pristupilo se sankcijama, pri čemu će Argentinac biti sankcionisan po članovima 2.1 i 2.2. Zahtev je podnela organizacija "Nado Italija" koja se bavi doping kontrolom igrača.

- Palomino je suspendovan, čeka se uzimanje novog testa i pokretanje istrage. On je pao na iznenadnom doping testu koji je sproveden tokom priprema - navode tamošnji mediji.

Navodno, koristio je supstancu nandrolon koja je zabranjena, a zbog koje je i Pep Gvardiola bio osuđen i suspendovan na četiri meseca, a mogao je da završi i iza rešetaka da na kraju nije dokazano da je nevin.

Inače, Palomino je srpskoj fudbalskoj javnosti poznat kao učesnik u dvomeču između Zvezde i Ludogoreca iz 2016. godine.

Bugarski klub je tada prošao dalje, a ovaj igrač je potom prešao u Atalantu 2017. godine za koju je upisao 156 nastupa i dao šest golova.

Video: Lazetić pojasnio komentar posle remija sa Partizanom: Možda to tako ne treba da se radi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA