≫ 

Zvezda dobila protivnika u 3. kolu kvalifikacija za LŠ: Pjunik režirao veliki preokret protiv Didelanža

Zvezda protiv tima iz Jermenije počinje pohod ka grupnoj fazi najelitnijeg evropskog fudbalskog takmičenja

  • 6
FK Pjunik Foto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde dobili su protivnika na putu ka Ligi šampiona, pa će tako u 3. kolu kvalifikacija igrati protiv Pjunika iz Jermenije koji je u revanš meču 2. kola slavio protiv Didelanža sa 4:1.

Naime, posle prvog duela, tim iz Luksemburga je imao prednost od 1:0 i delovalo je da su mnogo bliži plasmanu u narednu fazu. Tako je bilo i u revanšu, barem na početku meča pošto je već u 21. minutu Hasan pogodio za vođstvo. Ipak, samo tri minuta kasnije Uroš Nenadović, srpski fudbaler koji je počeo karijeru u Novom Pazaru, a onda preko Rada i Radnika nastavio karijeru u Jermeniji, asistirao je Žuninju za izjednačujući gol.

Od tog momenta, gostujući tim je zaigrao mnogo bolje i više želeo da dođe do trijumfa. Tako je u 54. minutu bosanskohercegovački fudbaler Luka Juričić preokrenuo rezultat i uneo dodatnu neizvesnot u duel dva tima.

Do kraja, Jermeni postižu novi gol, u 76. minutu Otubanjo je precizan za 3:1, a konačnih 4:1 postavlja dvostruki strelac Juričić posle velike greške golmana Didelanža.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    26. jul 2022 | 21:34

    Nama je maaalo problem putovanja ovo ali nista strasno, ovo je bilo kao da cekamo ko nam dolazi Javor ili Kolubara, totalno nebitno.

  • Romka

    26. jul 2022 | 21:43

    Nije vrat nego sija !

  • oni su sila za nas

    26. jul 2022 | 23:07

    prejaki su ovi za nas.zna se da mi bez sudija ne mozemo ni kolubari nista.daj boze da se ne osramotomo sa 5 kplpva u mrezi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA