≫ 

Vlahović nije igrao u goleadi Juventusa i Barse, Azar konačno pogodio za Real

Oba meča su završena identičnim rezultatom 2:2

  • 0

Fudbaleri Barselone i Juventusa odigrali su zanimljivu prijateljsku utakmicu u predsezoni koja je završena bez pobednika - 2:2 (2:1)!

Bio je to svojevrsni golgeterski okršaj Usmana Dembelea i Mojze Kena koji su bili jedini strelci na meču na kom Dušan Vlahović nije ulazio u igru kada je u pitanju italijanski tim.

Dembele je pogađao u 34. i 40. minujtu za Barsu, dok je Ken između ta dva gola (39. minut) prvi put tresao mrežu. Drugi put je pogodio u 51. minutu i tako postavio konačan rezultat.

Imala je Barsa u 68. minutu veliku prilikud a dođe do trijumfa, ali su njeni fudbaleri za samo 10 sekundi dva puta pogađali prečku.

Identičnim rezultatom završen je i duel između Reala i Klub Amerike (2:2), te nijedan od dva pomenuta kluba nisu ostvarili pobedu do sada na turneji u SAD.

Poveo je meksički tim preko Martina u 5. minutu, da bi Karim Benzema u 22. poravnao rezultat. Preokret je viđen u 55. minutu kada je Eden Azar pogodio penal, da bi Fidalgo takođe sa bele tačke u 82. postavio konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA