≫ 

Eraković i Mitrović priželjkuju "12. igrača" na mečevima Zvezde sa Radnikom i Pjunikom

Crveno-beli fudbaleri se nadaju velikom broju navijača u petak i sredu

  • 3
Strahinja Eraković Printskrin: Tanjug

Strahinja Eraković i Stefan Mitrović, bonus prvotimci Crvene zvezde, složni su u izjavama da crveno-beli najpre treba da razmišljaju o duelu sa Radnikom, pa tek onda o onom sa Pjunikom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Crveno-beli će u petak od 21 čas dočekati Surudličane u pokušaju da im se revanširaju za dugove iz prethodne sezone, dok će naredne srede od 20.45 na Marakani gostovati i šampion Jermenije.

- Prvo da odigramo protiv Radnika, ali naravno da pomalo razmišljamo o Evropi sledeće nedelje. Moramo da pokažemo da smo bolji rival i da budemo još uspešniji nego prošle godine. Ne sumnjam i da će stadion biti pun, siguran sam da navijači doći u u velikom broju i da će biti naš 12. igrač - rekao je Eraković za Tanjug i dodao:

- Dobro smo počeli prvenstvo, maksimalnih devet bodova iz tri utakmice, postigli 11 golova, nadam se da ćemo tako nastaviti i u narednom periodu, a prvi sledeći protivnik nam je Radnik. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, a mi ćemo dati sve od sebe da zabeležimo pobedu i napravimo lepu uvertiru pred početak kvalifikacija za Ligu šampiona.

Mitrović je na startu sezone zablistao u dresu Radničkog iz Niša, upravo protiv Zvezde na Marakani, potom je obukao dres srpskog šampiona i već na prvom meču protiv Mladosti u Lučanima postigao gol u pobedi 2:1.

- Prvi utisci su zaista neverovatni, jako sam srećan što sam postigao gol na debiju u dresu Crvene zvezde. Nije moglo bolje da se "namesti", nadam se da ću ovako da nastavim, još jače ću da treniram i da dam sve od sebe na terenu.

Video: Mitrović posle odličnog debija za Crvenu zvezdu: Neverovatan osećaj, treniraću još jače

Mitrović će u petak imati priliku da prvi put zaigra pred navijačima crveno-belih kao domaćin.

- Očekujemo pobedu, naravno, daćemo sve od sebe da nastavimo pobednički niz sa puno golova i da igramo napadački - rekao je Mitrović Tanjugu, pa se osvrnuo na duel sa Pjunikom:

- Jedva čekamo, nadamo se da će doći što više publike, to nam daje dodatnu motivaciju i enregiju na terenu. Dćemo sve od sebe da pobedimo i sa što boljim rezultatom odemo na revanš.

Video: Eraković o predstojećim kvalifikacijama za LŠ: Moramo da pokažemo da smo bolji rival

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki Lu

    27. jul 2022 | 13:28

    Ja sam 12-i, a bogami i 13-i

  • Smederevac

    27. jul 2022 | 12:37

    Radnik je ..zatvoren.. a Pjunik je nivo Srpske lige ...(Lakovic je lepo spakovao zreb,bez greske ?

  • Saša

    27. jul 2022 | 23:10

    Protiv radnika 15 000 zvezdaša, protiv pljunika preko 40 000....napred zvezda..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA