Ivica Iliev i zvanično objavio ostavku: "Period iza mene je prožet uspesima, došao je trenutak da odem"

Ova odluka je došla neočekivano

  • 28
Ilija Stolica, Novi trener FK Partizan Foto: Nikola Tomić

Kako je Telegraf prvi javio, Ivica Iliev je podneo ostavku na mesto sportskog direktora u Partizanu.

Lošiji start u prvenstvu je doneo čarke u upravi, a prvi "rez" je napravljen tako što je Ivica Iliev podneo ostavku.

- Ovim putem obaveštavam javnost da se povlačim sa mesta sportskog direktora Partizana. Želeo bih da se zahvalim svim ljudima u klubu na saradnji, profesionalnosti, podršci i borbi u proteklih sedam godina. Period u kojem sam se nalazio na čelu sportskog sektora bio je prožet mnogim uspesima, pobedama, plasmanima u evropska takmičenja, ali je takođe bilo i neuspeha, koji nas nisu omeli na putu da verujemo da će klub na sportskom i organizacionom planu jačati.

- Sada je došao trenutak da se povučem iz kluba, iz privatnih razloga. Želim da napomenem da ću u budućnosti biti uz klub, kao navijač, da ću pružati podršku ljudima koji vode klub, kao i igračima za koje verujem da će iskazati kvalitet koji poseduju i na kraju sezone izaći kao pobednici - kazao je Iliev u svojoj ostavci, koju je klub u celovitosti preneo.

Moraće Partizan da nastavi ovaj letnji prelazni rok bez sportskog direktora, odnosno, crno-beli će u rekordnom roku morati da pronađu zamenu kako bi nastavili sa pojačavanjem tima za predstojeće izazove u Evropi i domaćoj ligi.

Video: Uprava, napolje!: Grobari besni, negoduju pred pokislim igračima Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA