Zvezda se raspitivala i odustala, PAO pazario: Grci spremili milione za napadača iz Slovenije

Slovenački napadač bi uskoro trebalo da bude potpisan

  • 1
Andraž Šporar Foto: Graham Hunt/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda je želela da u svojim redovima vidi Andraža Šporara koji nastupa za Sporting iz Lisabona, ali do transfera nije došlo zbog finansija i zahteva portugalske ekipe. Ipak, Panatinaikos je to uvideo svoju šansu i kako tvrde mediji iz Portugalije, uspeli su da ubede Sporting da ga pusti.

Čini se kao da će Slovenac iduće sezone igrati u Grčkoj, makar tako tvrdi "Rekord", koji ističe da je Panatinaikos poslao ponudu od 3.500.000 evra koja je zadovoljila Sporting, ali i da su istovremeno uspeli da "kupe" Šporara sa godišnjom platom od šest cifara - 1.000.000 evra za godinu dana u Grčkoj.

Rekord tvrdi da je ostalo samo da se obave stvari oko papirologije, te da Šporar ode za Grčku.

Podsetimo, Šporar je bio i Zvezdina želja ovog leta. Klub sa Marakane je poslao upit Sportingu oko eventualne pozajmice i dobili su potvrdan odgovor. Lisabonski klub je želeo da pusti Šporara ali je tražio da se ubaci klauzula prema kojoj će posle godinu dana njima pripasti 4.500.000 evra za transfer, što je Zvezdi bilo previše.

Crveno-beli su se potom okrenuli drugim opcijama, dok je Sporting ipak uspeo da dobije makar deo onoga što je želeo za prodaju ovog fudbalera.

Video: Pešić o problematičnoj izjavi: To je tako moralo da ide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA