Napredak pomera granice kreativnosti: Da li je ovo najoriginalnija promocija pojačanja ikad?

Svu svoju kreativnost, ali i dosta resursa je uloženo kako bi doveli Vladimira Prijovića, koji je otišao u Dansku pre dve godine za 200.000 evra

  • 1

Supreliga Srbije se mnogo razvila u prethodnim godinama, za šta su najzaslužniji klubovi koji svojom kreativnošću, ali i jačanjem sastava sve više doprinose. Kada se radi o kreativnosti, Napredak ove sezone pomera granice sa šaljivim sadržajem na društvenim mrežama, ali i sa promocijama pojačanja.

Napredak je počeo da zbija šale već posle prvog kola kada je poražen od Vojvodine u Novom Sadu sa 2:1, pošto je njihov fudbaler Miloš Džugurdić promašio penal u poslednjim trenucima meča koji je mogao da im donese bod. Iz Kruševca su se šalili na njegov račun, rekavši da je lopta "otišla u svemir".

Nije to sve, Napredak je takođe originalno predstavio i dolazak Petra Mićina iz Udinezea, kada su se "Pod Bagdalom" jele špagete i pilo vino.

Sada su granice kreativnosti pomerili zbog dolaska Vladimira Prijovića iz Olborga. Naime, levi bek je stigao iz Danske u redove Napretka, a oni su to predstavili na simboličan način. Jedan autostoper je čekao pored autoputa i tražio prevoz, kada je naišao "kamion" iz Danske. Da stvar bude bolja, Vladimir Prijović je stvarno i vozio taj kamion, kojim se dovezao na kapije stadiona.

Prijović je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, pre nego što je 2020. godine otišao put Danske i Olborga za 200.000 evra, ali je došlo vreme za povratak u Srbiju.

Video: Da li je ovo penal za Napredak protiv Zvezde? Lopta pogađa Erakovića u lakat, VAR nije pozvan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA