≫ 

Skandal na treningu Torina: Hrvat se skoro pobio sa sportskim direktorom, neko krišom snimao

Nesloga u timu čije boje brane trojica Srba, Lukić, Radonjić i Vanja Milinković-Savić

  • 0
ivan jurić Foto: twitter/erfred111

Jedna sasvim obična poseta sportskog direktora Torina Davida Vanjatija ekipi na pripremama u Austriji, poretvorila se u skandal, umalo i u tuču sa trenerom "Bikova" Ivanom Jurićem.

Za sukob se verovatno ne bi ni doznalo, ali je neko sa obližnje terase krišom snimio žustru svađu dvojice najvažnijih ljudi sportskog sektora ekipe, "okačio" na tviter pa sada niko iz kluba ne može da demantuje svađu Vanjatija i hrvatskog stratega.

Na pomenutom snimku se vidi kako sportski direktor u besu nasrće na Jurića, između njih čovek pokušava da ih razdvoji da ne dođe do fizičkog obračuna, ali "usijane glave" se ne smiruju. Vanjati konstatno pokušava da dođe do Jurića, unosi mu se u lice uz bujicu psovki, dok Hrvat dosta mirnije uzvraća.

- Idi, j*** se - mogao se i čuti Jurićev odgovor na galamu Italijana.

Razlog svađe je taj što je Jurić, navodno, zamerio sportskom direktoru na loše odrađenom prelaznom roku do sada, što je očito izazvalo reakciju ovog drugog. Došlo je do svađe, sukoba, pale su teške reči sa obe strane, a u priču je nekako upleten i predsednik kluba, i to tako što ga je Vanjati čak nazvao pogrdnim imenom, pa valja videti šta će Urbano Kairo reći na sve to.

- Ne podiži glas, pokaži poštovanje! Branio sam te od svih, uvek sam te branio od onog s*****! - vikao je Vanjati u svom besu, a italijanski mediji veruju da je mislio na predsednika kluba Kaira, što, opet, otvara nova pitanja odnosa sa prvim čovekom kluba.

Kako bilo, vrlo neprijatan situacija po Torino u kojem, podsetimo, od ove sezone igraju čak trojica Srba, pošto se Vanji Milinković-Saviću i Lukiću od nedavno pridružio Nemanja Radonjić.

Video: Saša Lukić ugostio Telegraf u Torinu: O Vlahoviću, idolu Modriću, Zvezdi i Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA