≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Radnički Niš - Gzira u Ligi konferencija

Jedno poluvreme na jednoj, drugo na drugoj televiziji

  • 6
FK Partizan, FK Radnički Niš

Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Niša posle neuspešnog posla na Malti, kada su odigrali "samo" 2:2 protiv Gzire imaju veliku želju i volju da pred domaćim navijačima naprave iskorak u evropskim takmičenjima i plasiraju se u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ne treba trošiti reči da Nišlije jesu veliki favorit za prolazak dalje, ali je jasno da to mora da se potvrdi na terenu, kako ne bi došlo do daljih neprijatnosti. Radnički je uspeo da eliminiše istog ovog rivala pre nekoliko sezona u evro-kvalifikacijama, upravo uz trijumf na "Čairu".

Sutrašnji meč biće poseban za Radnički, pošto će ga pratiti i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi, pa će i to verovatno biti dodatni motiv za sve iz niškog kluba da pruže svoj maksimum.

Termin početka utakmice je od 19.00 časova, a ono što je pomalo bizarno jeste da će biti prenošen na dve televizije i to - podeljeno. Tako ćete prvo poluvreme moći da gledate na RTS 2, dok se "ne preselimo" na stadion na Banovom brdu od 20.00 časova, a potom nas nastavak meča iz Niša očekuje na kanalu RTS 3.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA