≫ 

Fudbal ili košarka, grad Niš se bruka: Novi nestanak struje usred utakmice na evropskoj sceni

Podsetimo, početkom jula isto se desilo i na košarkaškoj utakmici reprezentacija Srbije i Belgije u hali koja se nalazi tik uz stadion na kojem je večeras "otkazao" jedan od reflektora

  • 18
Reflektori Niš Foto: RTS 3 / Printscreen

Utakmica na niškom Čairu između domaćeg Radničkog i malteške Gzire, u pitanju je revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija, prekinut je jer je jedan od reflektora otkazao - verovali ili ne?!

Meč je bio u prekidu pet minuta, a kako nije bilo načina da se problem ekspresno reši, a vidljivost bila dovoljna da se meč nastavi, sudija je dao znak da se igrači vrate na teren i da nastave borbu.

Šaljive Nišlije koje su se obrele na stadionu su u svemu ovome pronašle način da se zabave tako što su popalile svetla na telefonima da "obasjaju teren" kad to već ne može klub koji je od UEFA već dobio silne pridike na račun uslova za igru. Podsetimo, UEFA je pre početka sezone pronašla čak 202 stavke koje moraju da se koriguju na stadionu kako bi klub mogao da bude domaćin od 3. kola.

Osim elektrifikacije, koje je sada isplivala kao novi problem, Radnički "kuburi" sa terenom već dugi niz godina, podloga je u toliko lošem stanju da je i trener Gzire dan pre meča bio u neverici u kakvim je stanju trava.

Čair i nestanak struje - zvuči poznato? Naravno da se svi sećamo identične situacije iz hale "Čair" počekom jula kada je struja nestala u povoju kvalifikacione utakmice za Mundobasket između Srbije i Belgije. I tada smo gledali identične scene, navijači su palili telefone da obasjaju mrak u hali, a organizatori su bili nemoćni da istog dana reše problem, pa je meč nastavljen tek sutradan - uz poraz našeg tima.

Podsetite se kako je to izgledalo na utakmici košarkaških selekcija Srbije i Belgije početkom jula, u istom gradu, gotovo na istom mestu - Niš je i tada podbacio u organizaciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    28. jul 2022 | 23:12

    Nislija sam, i iskreno kazem, sa razocaranjem i prezirom, grad nikad nije izgledao ovako jadno, prljavo, bedno, neuredno. I mnogo sta jos loseg. Dusa me boli sto placam porez ovoj zemlji a ne nekoj drugoj.

  • Milos

    28. jul 2022 | 21:19

    Gasi klub

  • тхеиксфајлс1988

    28. jul 2022 | 23:16

    Град воде дилетанти. Остаће и без Нишвила.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA