≫ 

"Ovo je sramota, to su skandalozne greške": Trener Radničkog besan posle bruke i ispadanja od kluba sa Malte

Tomislav Sivić bio je kratak, ali jasan posle ispadanja Radničkog iz Niša od malteške Gzire u kvalifikacijama za Ligu konferencija

  • 40
Tomislav Sivić Foto: RTS 3 - Printscreen

Fudbaleri Radničkog iz Niša priredili su svojim navijačima, ali i čitavoj fudbalskoj Srbiji vrlo neprijatno iznenađenje, odigravši 3:3 sa malteškom Gzirom u revanšu nakon produžetaka, da bi potom posle penal serije i definitivno ispali iz ovogodišnjih kvalifikacija za Ligu konferencija.

Samo jedan penal realizovale su Nišlije, dok Maltežani nisu promašivali, pa je na Čairu usledila neprijatna tišina koju su parali zvižduci upućeni domaćim fudbalerima zbog svojevrsne bruke.

Odmah posle meča, koliko god to bilo teško, pred kamere Radio Televizije Srbije stao je trener Radničkog iz Niša, Tomislav Sivić odmah rekavši da je to što je njegov tim uradio skandalozno i da je ispadanje sramota.

- Naravno, nismo ni više zaslužili kada dobijemo ovakve golove u ovakvim momentima. Ne možemo da damo golova koliko možemo da primimo, to su skandalozne greške. Naravno, preuzimam odgovornost na sebe, ovo je sramota i sad ćemo sesti odmah to da rešavamo, jer ima tu mnogo stvari koje nisu dobre. Uvek je trener odgovoran - rekao je Sivić.

Besan je bio na odbranu svog tima, tvrdeći da kao da nikoga i nema na golu.

- Mi možemo da primimo gol kada god to drugi protivnik poželi, kao da nemamo nikog na golu. Dešavalo se da možemo da se vratimo, ali to ne vodi nikuda. Nismo dorasli za više. Žao mi je što je tako ispalo. Mnogo je kada Radničkom ne igraju jedan, dva ili pet igrača. To se videlo danas - zaključio je Sivić.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    28. jul 2022 | 22:29

    Ovi su na nivou Partizana, i sa njima je bilo 3:3.

  • 5

    28. jul 2022 | 23:03

    KAKO TE BRE NIJE SRAMOTA ? KAKVE SI IZJAVE DAVAO UOČI OBA MEČA ? PA NE VODIŠ TI REAL,OVO SU SVE EKIPE ISTE VREDNOSTI A ONDA RAZLIKU PRAVI TRENER.IDI KUĆI KAO ŠTO SI REKAO AKO ISPADNEŠ.

  • Ćoki

    28. jul 2022 | 22:56

    Bitno da ste poginuli protiv partizana .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA