≫ 

Krstović igra fudbal karijere, novi gol bivšeg napadača Zvezde, Saša Ilić slavi prvi trenerski "prolaz"

Golgeter Dunajske Strede najviše doprineo uspehu Slovaka

  • 4
Nikola Krstović Foto: Marko Jovanović

Ekipa Dunajske Strede nije se kockala protiv Vikingura, slovački sastav je prošao u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Konferencija, a novi pečat svemu tome dao je bivši napadač Crvene zvezde Nikola Krstović koji u ovom klubu igra kao preporođen.

Krstović je daleko najzaslužniji što je Dunajska Streda prošla u naredni krug takmičenja, jer je bio strelac u obe utakmice, za ukupnih 4:0. Krstovićeve "makazice" od pre nedelju dana sa Vikingurom se još prepričavaju, a Krstović je novim pogotkom samo nastavio seriju kojoj "nema kraja".

Crnogorski napadač je u četvrtak uveče postigao gol za vođstvo u revanšu Vikinguru u 26. minutu.

Krstović je u pet poslednjih utakmica postigao šest golova i defintiivno je sebe pronašao u slovačkom klubu posle odlaska iz Crvene zvezde gde jednostavno nije uspeo da se nametne u jakoj konkurenciji.

Prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija obezbedio je i CSKA iz Sofije ubedljivom pobedom od 4:0 protiv Đorče Petrova iz Makedonije - što je i prvi trenerski korak dalje u Evropi za legendu Partizana Sašu Ilića. 

U prvoj utakmici nije bilo golova, mada je i tada bilo jasno da je bugarski sastav daleko kvalitetnija ekipa, što je došlo do izražaja u revanšu. Ilićev tim slavio je golovima Meteija u 31. minutu, Jomova u 61, Tufegdžića u 78. i nazona u 87. minutu.

CSKa će u narednom kolu igrati protiv ekipe Sent Patriks iz Dablina.

Video: Bomba iz slobodnog udarca na Karađorđu: Vošin Senegalac ubio pauka, ovo može biti gol sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    29. jul 2022 | 00:14

    Daleko mu lepa kuća... Lako je davati golove protiv amatera igrajući za nekakvu Dunajsku Stredu za koju niko nije čuo. Nikad on neće biti klasa od igrača.

  • vk

    28. jul 2022 | 23:25

    To rodjake samo resetaj te mreze i mislim czvezda je pogresila sto su ga pustili momka samo st je punio 20 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA