≫ 

Gvardiola prognozira: Mnogi će se boriti za titulu u Engleskoj

Menadžer Sitija smatra da će Premijerliga Engleske biti mnogo neizvesnija

  • 0
Pep Guardiola Pep Gvardiola  trofej Premijer lige Foto: Profimedia/Martin Rickett/PA Images

Iako je predvodeći fudbalere Mančester Sitija osvojio četiri od poslednjih pet šampionata Engleske, trener "građana" Pep Gvardiola poručio je danas da će se u predstojećoj sezoni Premijer lige više ekipa boriti za šampionski pehar.

U prethodne tri sezone uglavnom su Siti i Liverpul bili konkurenti za titulu, a Mančester junajted je bio nedovoljna pretnja jednoj od pomenute dve ekipe.

Tokom leta Čelsi, Arsenal i Totenhem značajno su ojačali sastave, a Gvardiola nije želeo da da konkretan odgovor na pitanje ko će biti najveći rival aktuelnom šampionu u novoj sezoni.

- Ne znam, da umem da predvidim budućnost, rekao bih vam. U Premijer ligi možete da očekujete da će rivali za titulu biti više ekipa. Očekujem da više klubova bude uključeno, s obzirom na kvalitet koji poseduju, na trenere, na istoriju.. - izjavio je Gvardiola na konferenciiji za medije uoči sutrašnjeg (18.00) meča Komjuniti šilda protiv Liverpula na King Pauer stadionu u Lesteru.

Video: Gaćinović poručio da je njegov tim zaslužio da napuni do vrha mrežu Partizana: Nije bilo dovoljno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA