"Neću podneti ostavku, to bi bilo kukavički i neozbiljno": Stolica ne pomišlja da se preda uprkos fijasku

Trener Partizana maksimalno fokusiran na posao i na ono što sledi, ne pomišlja da je vreme da prepusti vođenje ekipe nekom drugom

  • 64

Trener Partizana Ilija Stolica, kao i njegova ekipa, pretrpeli su novi težak udarac u Superligi - posle dva remija i bure u klubu koja je usledila, nadovezao se i poraz od poslednjeplasiranog tima lige Novog Pazara (0:1).

Tako sad Partizan nakon četiri utakmice ima samo jednu pobedu, i to onu na startu sezone nad Javorom rezultatom 4:0. Od tada, krenulo je posrnuće tima iz Humske, a ovo u Pazaru bilo je najgore do sada.

- Nema... Nažalost, stvari nisu krenule onako kako smo očekivali, taj crveni karton je potpuno promenio tok utakmice, i taj gol iz penala. Jednostavno sa igračem manje nismo uspeli da realizujemo šanse, da okrenemo utakmicu. Verovali smo do kraja, pokušavali na sve načine da to uradimo... Nažalost, start je onakav kakav nismo očekivali, ali ne smemo da se predajemo, moramo da se borimo dalje, što pre da se presaberemo jer nas čeka Evropa. To je ono što je osnova sada, a za dalje videćemo - bili su prvi utisci Stolice posle utakmice u kamere TV Arenasport..

Na pitanje da li ovakav start nameće neke radikalnije poteze i da li možda razmiša o ostavci, Stolica je kao iz topa odgovorio:

- Ne, svašta, to bi bilo neozbiljno i smešno s moje strane, da na takav način razmišljam. Nažalost, nije ni blizu onoga kako smo želeli da startujemo, međutim najradikalniji potez sada je da prionemo i predaje nema. Takve kukavičke stvari su za mene neprimerene, mislim da moramo da okrenemo situaciju, postoji mnogo dobre energije, međutim nažalost ovakve situacije i ovakvi kiksevi su nas koštali mnogo večeras - završio je trener Partizana.

Stolica je potom čestitao Gaćinoviću i Novom Pazaru na pobedi.

- Čestitam Novom Pazaru i kolegi Gaćinoviću na pobedi. Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici. Sve smo pokušali sa igračem manje, da postignemo gol i okrenemo rezultat, izvlačili maksimum, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol. Za nas je ovo loš start prvenstva. Sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma kakvi

    29. jul 2022 | 21:58

    Ni u ludilu ne podnosi ostavku. Ti si najveća nada da Čuka bude druga Voša treća Spartak četvrti...

  • Realni

    29. jul 2022 | 21:25

    To brate! Ostani i ugasi svetlo!😁

  • lino

    29. jul 2022 | 21:16

    ostani ti i uprava hahahaa whahahaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA