"Ne bih pričao o Pjuniku, hoću da uživam u ovoj pobedi": Stankoviću je evropska sreda još daleko

Trener Crvene zvezde zadovoljan je pobedom i igrom protiv Radnika

  • 3
Dejan Stanković Foto: Arena Sport Premium 1

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su do pobede (6:0) protiv Radnika iz Surdulice u drugom meču 4. kola Superlige Srbije, a koliko su dobro igrali govori da su u poslednjih pola sata dali pet golova.

Trener Dejan Stanković bio je i više nego zadovoljan igrom svog tima, istakavši da je najvažniji način na koji je njegov sastav odigrao meč na Marakani, a nije hteo da razmišlja o tome da je njegov tim ispustio prošle sezone pet bodova protiv Radnika.

- Ja sam rekao na konferenciji da ćemo igrati meč kao i sve ostale, igrali smo dobro, imali smo neko "relaks" vreme, nekih 15 minuta, ali smo iskontrolisali igru, imali još dve-tri dobre šanse tada, a potom stavili meč pod kontrolu. Ovo nam treba za sredu, drugim poluvremenom sam prezadovoljan zbog intenziteta i obaveza. Još jednom hvala navijačima i svima koji dolaze da nam pruže podršku, to će nam trebati u sredu, jer pišemo istoriju sa Zvezdom - dugačak je bio Stanković.

Potom nije toliko želeo da priča o Pjuniku, jer je hteo da uživa u večerašnjoj fešti.

- Ne bih o Pjuniku pričao, pobeda je važna za nas, dosta je razloga, hoćemo da uživamo u ovoj pobedi.

Trener Radnika iz Surdulice, Nikola Stojanović, sa druge strane požalio se na kratku rotaciju u svojoj ekipi.

- To sam rekao pre utakmice, mali broj igrača u rotaciji, nismo na nivou kakvom treba da budemo, Zvezda je puno bolja od nas u ovom trenutku, nismo na nivou, okrećemo se nekim drugim protivnicima, gde možemo da osvojimo bodove i da budemo u boljoj situaciji.

Video: Sudija, prvo poništio gol, ali je VAR ispravio: Strašna akcija Zvezde, Pešić petom asistirao Ivaniću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA