Oglasio se Bukari posle gola i proslave ispred Severa koja je zbunila Delije

Krilni napadač Zvezde ističe da je pobeda bila zaslužena, kao i gol koji je postigao

  • 10
Osman Bukari, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Mnogo razloga za zadovoljstvo imao je trener Dejan Stanković posle pobede nad Radnikom iz Surdulice od 6:0, gde su Surduličanima naplaćeni dugovi od prošle sezone sa kamatom, a u listu strelaca su se upisali mnogi važni igrači.

Pogađali su Ivanić, Kangva, Katai, Pavkov, Kanga i Bukari, a atraktivnom asistencijom se istakao Aleksandar Pešić, pa tako crveno-beli u sjajnom raspoloženju dočekuju početak evropske sezone i duel protiv Pjunika iz Jermenije na Marakani, koji počinje od 20.45 u sredu.

Ipak, ono što je sve najviše zbunilo sve na Marakani na meču protiv Radnika jeste proslava Osmana Bukarija za konačnih 6:0.

On je ušao u igru umesto Stefana Mitrovića u 69. minutu, koji ga je na prethodnom meču u Lučanima zamenio na poluvremenu. Reprezentativac Gane je sjajno realizovao šansu u 84. minutu, a nakon što je zatresao mrežu je preskočio ogradu, krenuo ka severu, stavio prst na usta i delovalo je kao da utišava Sever, te su svi ostali šokirani ovakvim gestom.

Iz Zvezde su odmah pojasnili da je u pitanju gest koji nije bio nikakva provokacija, već da je Bukari navodno ovim gestom hteo da pokaže da ovako ubedljiva pobeda nešto što je normalno.

Bukari se nakon meča oglasio i na društvenim mrežama. Na Instagramu je delio storije koje su objavljivali navijači Zvezde sa njegovim golom, a objavio je i dve fotografije, momenat kako postiže gol i kako slavi pred Severom sa kažiprstom na ustima, pa su ga mnogi pitali šta mu je to značilo u komentarima.

Takođe se oglasio i na Tviteru uz poruku da je ponosan na momke i da je ovo bio važan gol za njega.

- Zaslužena pobeda i gol za mene. Ponosan sam na momke. Idemo zajedno sledećeg utorka (napravio je grešku jer je meč u sredu, prim. aut.). Isti način razmišljanja i isti stav - napisao je Bukari.

Video: Koreografija Delija sa 18 različitih dresova i poziv kako da se obuku navijači za evropski meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0dhn

    30. jul 2022 | 13:31

    Samo gazi nek franjevci kmece a ti proslavljaj gol kako hoćeš

  • Nxm

    30. jul 2022 | 13:32

    Samo daj dol koga bole kako ces ga proslaviti nismo kockaste curice.

  • Stane

    30. jul 2022 | 12:57

    Logicno objasnjenje, prst na ustima je od davnina znak ubedljive pobede.... bravo Mrkela 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA