Seltik, Antverpen i Frajburg u pohodu na pobede i najveće kvote na svetu

Nigde nećete moći da nađete veće nego u Mozzartu

  • 0
FK Seltik Foto: AP/Tanjug

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Najkvalitetniji fudbal na Starom kontinentu se polako vraća na male ekrane. Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili su tri kvote za utakmice iz Škotske, Belgije i Nemačke.

Promo kvote su jedinice na Antverpen i Seltik, koji otvara sezonu i kreće u odbranu titule, kao i dvojka na Frajburg u 1. kolu Kupa Nemačke.

SELTIK - ABERDIN (NEDELJA, 17.30), KEC 1,30

Glazgov Rendžers je u subotu upisao prvu pobedu, sada je došao red na Seltik da učini isto. Prošle godine su nijanse prevagnule na zeleno-belu stranu Glazgova, a kako su kao šampioni Kelti ušli direktno u Ligu šampiona, finansijska injekcija im je otvorila prostor da budu aktivni na transfer pijaci. Na pojačanja su potrošili za sada 20.200.000 evra, najviše na Žotu iz Benfike (7.300.000 evra), a zatim i na levog beka argentinskog Lanusa Aleksandra Bernabeja (4.350.000 evra). Od Totenhema je otkupljen štoper Kamerun Karter Vikers, koji je prošlu sezonu proveo u Glazgovu na pozajmici, za 7.000.000 evra, a konkurenciju su pooštrili nemački defanzivac Moren Jenc, golman Bendžamin Zigrist i vezista kojeg trener Angelos Postekoglu dobro poznaje iz reprezentacije Australije, Eron Muj. Što se tiče Aberdina, njemu je važno samo da ima uspešniju sezonu nego prošlu i da se domogne plej-ofa, odnosno barem šestog mesta na tabeli. O bacanju rukavice Seltiku i Rendžersu u lice se ne razmišlja ozbiljno. Prošle sezone je Seltik savladao Aberdin na sva tri duela, dva puta sa po 2:1, jednom 3:2.

ANTVERPEN - ZULTE VAREGEM (NEDELJA, 21.00), KEC 1,55

Identično su Antverpet i Zulte otvorili sezonu, pobedama. U 1. kolu je Antverpen savladao Mehelen kao gost sa 2:0, identičnim rezultatom je tim iz Varegema bio bolji od Serena. Crveni imaju visoke ambicije, predvođeni Radžom Naingolanom i letošnjim pojačanjima Tobijem Aldervereldom i Vinsentom Jansenom žele da napadnu novi plasman u plej-of i titulu, a za ostvarenje tog cilja im je važno da pobeđuju ekipe poput Zultea, kojima je realno mesto negde na sredini tabele. Prošle sezone su se ova dva tima sastala dva puta, svako je odbranio svoj teren. U oktobru je Zulte slavio sa 2:1, potom se u martu Antverpen osvetio i trijumfovao je sa 1:0.

KAJZERSLAUTERN - FRAJBURG (NEDELJA, 15.31), DVOJKA 1,70

Verovatno najzanimljiviji meč 1. kola Kupa Nemačke. Kajzerslautern je prošle sezone izborio plasman iz treće divizije u Cvajtu, na krilima te euforije u svom trećem meču u novoj sezoni dočekuje bundesligaša Frajburg i sasvim sigurno će navijači napuniti stadion. Rezultati u prva dva kola Cvajte takođe pozivaju Kajzerslautern na optimizam, jer savladan je najpre Hanover (2:1), a zatim se odigralo nerešeno sa Holšajn Kilom (2:2). Zbog svega toga timu sa Švarcvalda neće biti tako lako da opravdaju ulogu favorita, pogotovo u momentu kada im još nedostaju takmičarske utakmice. Na prijateljskim utakmicama je Frajburg pokazao kvalitet, savladao je Sent Galen, Rajo Valjekano i Ren, pre nego što je odigrao nerešeno sa Strazburom. Frajburg i Kajzerslautern su se sastali poslednji put u zvaničnoj utakmici još 2016. godine, kada su oba tima igrala Cvajtu. Tada su oba susreta u sezoni pripala Frajburgu sa po 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Gaćinović poručio da je njegov tim zaslužio da napuni do vrha mrežu Partizana: Nije bilo dovoljno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA