Jermeni krenuli ka Srbiji: Navijači Pjunika objavili fotku sa aerodroma i oduševili Delije

Slikali su se sa zastavom i poslali poruku crveno-belima

  • 5
FK Pjunik, Jermenija, navijači Foto: Twitter.com/@sector__18

Sudeći po prepisci između Crvene zvezde i Pjunika na Tviteru, gde su srpski i jermenski klub pozdravili jedni druge na srpskom i jermenskom jeziku, duel između ova dva kluba proteći će u fer i sportskoj atmosferi.

Iako je ulog veliki, plasman u plej-of Lige šampiona, koji dovodi klub na granicu igranja u grupnoj fazi Lige šampiona, ali i donosi najamnje deset miliona evra prihoda, Zvezda i Pjunik dokazuju da između Srbije i Jermenije vlada veliko prijateljstvo.

Naše države imaju tradicionalno prijateljstvo, a prijateljski su meč najavili i navijači Pjunika, koji su krenuli put Beograda.

Oni su se javili sa aerodroma, gde su pošli sa zastavom svoje navijačke grupe "Sektor 18" i poslali poruku Zvezdi na Tviteru.

- Zdravo, Crvena zvezdo! Dolazimo u Srbiju. Biće sjajno videti vas i vaše navijače tamo - poruka je navijača Pjunika.

Brzo su im stigli i odgovori, gde su im mnogi navijači Zvezde poručili da su dobrodošli u Beograd.

Podsetimo, meč između Pjunika i Zvezde u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na programu je u sredu od 20.45. Ulaznice se kreću od 600 do 2.500 dinara.

Oni koji žele da pokažu humanost, mogu u ponedeljak i utorak od 10 do 18 časova na Marakani da daju krv, a zuzvrat će dobiti besplatnu kartu za meč protiv Pjunika.

Navijači Zvezde su za ovaj meč pripremili i posebnu koreografiju, tako što su pozvali sve koji dođu na Marakanu da budu u dresu Crvene zvezde.

Video: Koreografija Delija sa 18 različitih dresova i poziv kako da se obuku navijači za evropski meč

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA