Zvezda zove navijače i priprema spektakl: "Odaberi dres i pravac Marakana!"

Sve se priprema za prvoklasnu atmosferu na našem najvećem stadionu

  • 10
FK Crvena zvezda, Dres Printskrin: Youtube / FCRedStarBelgrade

Fudbaleri Crvene zvezde pred sobom imaju veoma važnu utakmicu, jer će u sredu, 3. avgusta, igrati protiv Pjunika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Meč se igra na Marakani, dok klub iz Beograda već naveliko zove navijače i priprema pravi spektakl.

Naime, Zvezda je već danima unazad poziva navijače, a "dres kod" je takav svako od navijača sa sobom ponese dres kluba, nevažno iz koje sezone, kako bi obojili čitav stadion u crveno-bele boje.

Pored silnih proglasa i poziva, iz Zvezde su sada poslali i jedan specijalni video, inspirisan upravo dresovima i odeći koja je krasila grudi fudbalera crveno-belih kroz godine koje je ovaj klub i proživeo. Čitav video je propraćen i jednom pesmom kluba, a to možete pogledati u videu u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zizu

    1. avgust 2022 | 22:08

    Bilo bi lepo da svi obuku crveno i belo. I da bude pun stadion. Vidimo se u sredu.

  • Fica

    1. avgust 2022 | 23:19

    Da ste pametni i stavite cenu 4-5 hiljada, otisli bi vam svi dresovi, morali bi jos da ih pravite.. ovako stavite 10 hiljada i sta ocekujete.. kapiram ja da je to neka standardna cena svuda u Evropi, ali za nase uslove to je malo previse.

  • Gog

    1. avgust 2022 | 23:00

    Slabo ide prodaja?Pa spustite cenuuu malo aman

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA