≫ 

Italijani pišu: Od ovog fudbalera zavisi hoće li MIlenković preći u Juventus

Da bi Srbin obukao crno-beli dres, potrebno je da Rugani skine isti

  • 0
Mihaela Perisko Printskrin: Instagram/michelapersico

Teško će Nikola Milenković ostati u Fiorentini, pogotovo što ima još godinu dana ugovora, ali i dalje nije poznato gde bi srpski reprezentativac mogao da igra sledeće sezone!

Juventus je na startu prelaznog roka bioo u pol-poziciji, angažovanjem Brebera od strane Stare dame Inter je došao u situaciju da dovede Milenkovića, ali italijanski mediji sada pišu da je Srbin ponovo na listi Bjankonera.

"Tutomerkato" navodi da je Juve nastavio pregovore sa Milenkovićevim menadžerom Faljijem Ramadanijem, te da su spremni da plate 15 miliona koliko Viola traži. Međutim, ima jedan uslov.

Da bi Milenkvoić stigao u Juventus njega mora da napusti Daniele Rugani koji trenutno koketira sa Empoljem. Fokus je na transferu s obzirom na to da će ga Juve dati na pozajmicu samo ako podele platu.

Problem je što Empoli može da mu ponudi maksimalno milion evra, dok Rugani u Juventusu ima tri. I upravo je tu začkoljica. Ako do nekog dogovora dođe, onda bi Milenkovića vrlo brzo mogli da vidimo u crno-belom dresu.

Video: Milenković: Kako je Srbija zaustavila Ronalda i šta im je Piksi još u martu rekao za Portugal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA