≫ 

Najavljivan kao bomba Radničkog, pa završio u Cvajti

Udžah zaobišao Niš

  • 1
Entoni Udžah Printskrin: Youtube/SAID ABOUHOUSSAM LEADERS FOR SPORTS

Iako se činilo da će biti veliko pojačanje Radničkog iz Niša, nekadašnji nigerijski reprezentativca Entoni Udžah završio je u Ajntrahtu iz Braunšvajga - u Drugoj ligi Nemačke!

Udžah nije uspeo da se dogovori sa Nišlijama oko ugovora, mada je interesovanje Nišlija splasnulo kada su sramotno ispali iz Evrope, da bi se u međuvremenu obavezao na jednogodišnju vernost novajliji u Cvajti.

Udžah ima 31 godinu i bogato internacionalno iskustvo s obzirom na to da je 10 godina igrao u Bundes ligi. Najpre za Majnc, pa za Keln i Verder pre nego što je otišao u Kinu. Vratio se 2018. i ponovo je nosio dres Majnca i Union Berlina od 2019. do 2022. godine. Poslednju godinu dana nije igrao zbog povrede meniskusa.

- Veoma sam srećan što ću biti deo Ajntrahta. Poznajem Cvajtu i pokušaću svojim iskustvom da pomognem timu. Uložiću sve svoje napore da klub ne ispadne iz ovog takmičenja - poručio je Nigerijac na predstavljanju.

Video: Sivić jasan: Nije bio penal! Voleo bih da vidim da li bi se svirao za Radnički u istoj situaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sivilo

    2. avgust 2022 | 22:54

    Na celom kontinentu afrike nije mogao da upozna lika kao sto je Toncev,steta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA