≫ 

"Ponuda Zvezde je vređala našu inteligenciju": Rumuni i dalje pričaju kako su odbili crveno-bele

Podsetimo, srpski šampion je hteo da kupi Jovana Markovića

  • 6
Jovan Marković Foto: Profimedia/Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial

Mihal Rotaru, gazda rumunske Univerzitaee iz Krajove, još jednom je govorio o ponudi Crvene zvezde za njihovog napadača Jovana Markovića!

Rotaru je najpre branio Markovića kog su optužili da ima višak kilograma i da nije u formi, a zatim se dotakao ponude od milion evra koju su crveno-beli poslali na njihovu adresu.

- Ne želimo da ga prodamo u inostranstvo. Ponudu Crvene zvezde smo odbili - rekao je Rotaru za "Digisport" čiji novinari su istakli da ta ponuda "vređa njihovu inteligenciju", pozivajući se na ranije reči predsednika Sorina Kartua:

- Da li biste ga vi dali za te pare Zvezdi? Da li je milion evra dobar iznos? Kada dođete sa takvom ponudom, ima li o čemu da se razgovara? Kad nam neko da takvu ponudu, to vređa našu inteligenciju. To je premalo da se uopšte započne diskusija.

Marković je u prošloj sezoni dao 13 golova za Univerzitateu, a pored uloge klasičnog špica može da odgovori i zahtevima na krilnoj poziciji. Inače, rođen je u Beogradu u mešovitom braku Srbina i Rumunke, da bi se nedugo nakon rođenja preselio u Rumuniju.

Igra za tamošnju reprezentaciju i trebalo je da potpiše višegodišnji ugovor sa crveno-belima s kojima je navodno sve bio dogovorio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Telegraf Sport (@telegrafsport)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Kl

    3. avgust 2022 | 12:30

    Inteligenciju? Odakle vama to? Zatupljeni balvani ste.

  • Zijan

    3. avgust 2022 | 14:44

    Vaša inteligencija se nazire odmah čim ste progovorili!

  • Tako da

    3. avgust 2022 | 14:58

    Milion evra i % od prodaje, za igraca koji je u poslednjoj godini ugovora, cak i velika ponuda Zvezde.Docice na kraju za dzabe, Rumunu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA