≫ 

"Najbolji smo kad je teško, Partizan je veliki": Fejsa, Natho i Rikardo veruju da dolaze bolji dani

Ništa još nije izgubljeno po crno-bele, situacija se može može promeniti samo jednom dobrom partijom, to je i poruka igrača Ilije Stolice pred meč na Kipru

  • 4
Ljubomir Fejsa Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana nalaze se u Larnaki, gde ih sutra (18.00) očekuje prvi duel trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe AEK, a uoči duela sa Kipranima iskusni vezista viceprvaka Srbije Ljubomir Fejsa poručuje da su crno-beli najbolji kad je teško.

Partizan je loše počeo sezonu i u domaćem šampionatu osvojio pet bodova u četiri kola, pa za aktuelnim šampionom i liderom Superlige Crvenom zvezdom već zaostaje sedam bodova.

- Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra - izjavio je Fejsa za sajt FK Partizan.

Izraelac Bibras Natho nada se da će od utakmice na Kipru crno-beli pokrenuti seriju dobrih rezultata.

- Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Verujem da od sutrašnje utakmice krećemo i onda ćemo ići samo napred - rekao je Natho.

Napadač kluba iz Humske Rikardo Gomes smatra da je vreme da se promeni tok sezone.

- Situacija nije laka, a čekaju nas nezgodan protivnik i teško vreme. Ipak, želimo da promenimo tok sezone i to već od ove utakmice na Kipru - istakao je Gomes.

(Telegraf.rs/Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. avgust 2022 | 18:45

    Ваљда се нећете обрукати и примити 4-5 ком. Због коефицијента то није битно, али због бруке, и те како...шалим се, ма супер сте ми😂😂😂

  • trtoje

    3. avgust 2022 | 18:44

    kada se povampiri radomir antic i preuzne klup.

  • vladimir

    3. avgust 2022 | 20:18

    Idemopartizani u nove radne pobede🤣🇭🇷

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA