≫ 

Osman Bukari je Zvezda: Het-trik i asistencija brzonogog Ganca za erupciju oduševljenja na "Marakani"

Crveno-beli su napravili pun pogodak dovođenjem fudbalera Genta

  • 10
FK Crvena zvezda - FK Pjunik Foto: Marko Jovanović

Osman Bukari je ozbiljan igrač, koliko je dobar osetila je na svojoj koži ekipa Pjunika. Za brzonogog krilnog napadača fudbaleri jermenskog šampiona nemaju leka, pa je on već u prvih 45 minuta postigao dva gola (odnosno tri, ali je jedan poništen zbog ofsajda) i upisao asistenciju, a u nastavku meča kompletirao het-trik.

Šou Bukarija počeo je već u drugom minutu kada je zatresao mrežu rivala, ali je VAR taj pogodak poništio zbog malog ofsajda. Ipak, u 29. minutu nije bilo spasa Jermenima.

Imao je Pjunik korner, dobro se odbranila Zvezda, a Bukari je pokazao svoju brzinu, otresao s leđa svog čuvara, izašao sam ispred golmana, gurnuo loptu u stranu, pretrčao i čuvara mreže Pjunika i lagano prosledio loptu u nebranjeni gol.

Koliko je inspirisan na svom evropskom debiju u crveno-belom dresu Bukari je pokazao samo četiri minuta kasnije, kada je par puta "zalomio" svog čuvara, a onda centrirao u srce peterca, gde je Kings Kangva grudima gurnuo loptu u mrežu.

I taman su malo odmorili defanzivci Pjunika, desetak minuta su imali vremena da se dozovu sebi, ali nisu uspeli. Još jednom je loptu u prostor dobio Osman Bukari, oklevao je i mučio svog čuvara, a onda izuzetno preciznim udarcem poslao loptu kroz noge defanzivcu Pjunika, da bi nakon toga lopta od stative ušla u gol.

I tu se nije zaustavio reprezentativac Gane, i u drugo poluvreme je ušao izuzetno motivisan, pa je za to i nagrađen trećim golom, čime je kompletirao svoju sjajnu partiju.

Osman Bukari je večeras zvezda, ali i Zvezda, jer je gotovo sve što je srpski šampion dobro uradio bio plod njegove inspiracije.

Video: Koreografija Delija bez bakljade, šetalice, transparenata... Nesvakidašnji prizor na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    3. avgust 2022 | 21:48

    Ma topina sve, još malo da se uigra ekipica i top... Ovako nastavimo i LŠ lagano stiže na Maru 🔴⚪🔴⚪🔴⚪🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻💪🏻💪🏻

  • Miloje

    3. avgust 2022 | 21:55

    Bravo Osmane!!!!

  • Ipak ne.

    3. avgust 2022 | 21:54

    Ni jedan igrac nije Zvezda. Zvezda je veca od bilo koga i bilo cega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA