≫ 

Radnički otpustio igrača koji je napravio 2 penala protiv Partizana

Zanimljivo, Mlađović je i dao gol crno-belima na tom meču

  • 0
Bojan Mlađović Foto: MN Press

Radnički iz Niša odlučio se za radikalan potez i posle očajnih rezultata na startu sezone odlučili su da otpuste dvojicu fudbalera - Bojana Mlađovića i Lazara Arsića!

Mlađović je defanzivac koji je sjajno počeo sezonu, jer je dao gol Partizanu u 2. minutu, da bi do kraja napravio dva penala protiv crno-belih. Onaj drugi u 97. minutu kada ej Rikardo Gomeš pogodio za konačnih 3:3.

Potom je i protiv Gzire na Malti skrivio najstrožu kaznu i to ga je koštalo igre u revanšu, te i protiv TSC-a u Superligi Srbije.

- Procenili smo da nam Arsić i Mlađović više nisu potrebni. Sportski direktor Aleksandar Jovanović i ja razgovarali smo s njima i odlučili da im omogućimo da potraže novu sredinu. Klub će raskinuti ugovore s njima - rekao je trener Nišlija Tomislav Sivić, prenosi "Sportski žurnal", i dodao:

- Na sastanku sa ekipom uoči meča sa Bačkotoplčanima, krajem prošle sedmice, predsednik Ivica Tončev saopštio je da klub prekida saradnju sa Zavišom Pejićem, trenerom golmana. Forma naših čuvara mreže je najverovatnije jedini razlog.

Radnički je na pet utakmica na startu sezone (duel sa Kolubarom odložen) izgubio od Crvene zvezde (4:0) i TSC-a (3:0), remizirao sa Partizanom (3:3), te igrao 2:2 i 3:3 sa Gzirom koja je Nišlije izbacila na penale.

Video: Sudija tek posle reakcije VAR-a dosudio penal za Partizan: Vujačić bio pola metra unutar kaznenog

Video: Penal spasio Partizan u 94. minutu: Nišlije ostale bez pobede u poslednjim sekundama utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA