≫ 

Zvezda napada brojku "7021", malo joj fali za rekord!

Crveno-beli objasnili zašto je važno imati sezonsku ulaznicu

  • 4
FK Crvena zvezda - FK Pjunik Foto: Marko Jovanović

FK Crvena zvezda nedavno je produžio rok za kupovinu sezonskih ulatnica, a dan posle utakmice protiv Pjunika poslali su poruku navijačima zašto bi trebalo da budu "sezonci."

Crveno-beli su poručili da su premašili brojku od 6.800 prodatih ulaznica i da je cifra koju napadaju 7.021, kako bi ova sezona bila rekordna kada je u pitanju najtrofejniji srpski klub.

- Nikom se ne čeka u redu ispred blagajne kada je ovolika vrućina, a svakom se gleda Zvezda, pogotovo u Evropi, i nama je to jasno, a benefit sezonske ulaznice je upravo taj da će ona važiti i za plej-of, nadamo se za Ligu šampiona, kao i to da ćemo kad budemo igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, za sezonce napraviti rezervisano mesto na stadionu uz popust na paket karata od čak 30 odsto - stoji u saopštenju Zvezde i dodaje se:

- Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice. A videli ste kako Crvena zvezda igra na Marakani kada je publika tu. Pobeda od 4:0, dva trijumfa od 5:0, i jedna goleada od 6:0, ukupna gol razlika 20:0. Dakle Crvena zvezda na Marakani prosečno postiže po pet golova, čime nijedna ekipa na svetu ne može da se pohvali u ovom trenutku.

Sezonsku ulaznicu možete poručiti OVDE, uz napomenu da je srpskog šampiona protiv Pjunika gledalo 40.456 navijača i da je falilo samo 370 navijača za obaranje rekorda iz 2010. godine.

Video: Koreografija Delija bez bakljade, šetalice, transparenata... Nesvakidašnji prizor na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    5. avgust 2022 | 09:27

    Do ove godine smo imali popust od 50 posto na komplete zasto sada 30 nerazumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA