Navijači Tventea oduševili publiku u Beogradu: Holanđani istakli zastavu "Nema predaje" na meču sa Čukaričkim

Nije prvi put da navijači ovog holandskog kluba iskazuju svoj stav po pitanju Kosova

  • 2
Fudbal Liga Konferencija Čukarički Tvente Twente Foto: MN Press

Fudbaleri Tventea savladali su Čukarički rezultatom 3:1 na stadionu Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, a osim same utakmice dosta pažnje privukli su i holandski navijači koji su u lepom broju stigli u Beograd, a tom prilikom su i pružili podršku Srbiji.

Najvatreniji navijači holandskog kluba bili su smešteni u "kavezu" na severnoj tribini, a osim zastava svoje navijačke grupe, na ogradi stadiona u Humskoj bila je istaknuta i zastava "Nema predaje", kojom se jasno poručuje stav navijača Tventea da Kosovo jeste Srbija.

Taj potez je oduševio sve prisutne na stadionu, ali to nije prvi put da su navijači Tventea pružili na takav način podršku našoj zemlji.

Slično se dogodilo i pre pet godina, kada je Tvente igrao meč protiv Fejenorda, a navijači su na tribini istakli transparent na kom je pisalo "Kosovo je Srbija".

Video: Koreografija Delija bez bakljade, šetalice, transparenata... Nesvakidašnji prizor na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keba

    5. avgust 2022 | 14:04

    Navijaci Tventea vec vise od 10godina redovno organizuju humanitarne akcije za Srbe na Kosmetu...a zastava NEMA PREDAJE je redovna na ogradi! Veliko postovanje za njih!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA