Preporod Veljka Simića: Krilni fudbaler "lala" poroglašen za igrača meseca Superlige

Krilni fudbaler je postigao po gol u sve tripobede Novosađana ove sezone

  • 0
veljko simić Foto: MN Press

Fudbaler Vojvodine Veljko Simić proglašen je danas za igrača meseca u Superligi Srbije.

Simić je postigao po gol u svim trijumfima Novosađana ove sezone, protiv Napretka (1:0), Mladosti GAT (4:0) i Radničkog (K) (2:0).

Nagradu u iznosu od 100.000 dinara, koju kompanija Mozzart kao generalni sponzor Superlige donira najboljem igraču meseca, Simić je usmerio je na račun Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju iz Lazarevca.

- Ovo priznanje mi svakako mnogo znači i predstavlja veliku satisfakciju za dalji rad i dokazivanje. To je lepa individualna nagrada, ali naravno, do nje ne bih došao i ništa mi ne bi značila da je nisu ispratile dobre igre i rezultati naše ekipe. Mi smo pre svega jaki kao kolektiv, koji uvek izbaci nekog pojedinca. Jako sam zadovoljan onim što smo postigli u prva četiri kola, mada mislim da je trebalo da osvojimo svih 12 bodova. No, ni ovako nije loše, pod uslovom da tako i nastavimo, jer u kontinuitetu i ponavljanju uspeha je ključ - izjavio je Simić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA