Sve je spremno za Kostićev transfer karijere, Srbin i Juventus dogovorili sve uslove!

Kakva bi ovo bomba prelaznog roka bila u režiji srpskog fudbalera

  • 4
Filip Kostić Foto: Marko Jovanović

Srpski reprezentativac i fudbaler Frankfurta, Filip Kostić, trebalo bi uskoro da postane novi fudbaler Juventusa, prenosi renomirani italijanski novinar Fabricio Romano!

Prethodnih dana se sve više spekulisalo o eventualnom transferu srpskog fudbalera, a sve se činilo kao da će otići u Vest Hem, no ipak, Juventus se umešao u trku i postao mnogo ozbiljniji kandidat.

Kako Romano navodi, Juventus je već dogovorio sve uslove sa Filipom Kostićem, na koje je i Srbin pristao, te je ostalo samo da se još klubovi dogovore oko visine obeštećenja.

Naravno, Romano tvrdi da i Vest Hem još nije u potpunosti odustao, ali da je crveni alarm stigao do Londona, gde će klub morati hitno da reaguje ukoliko želi da vidi srpskog fudbalera u svojim redovima.

Video: Transferi 5 srpskih fudbalera koji bi mogli da obeleže leto: Jedan je u posebnom fokusu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    6. avgust 2022 | 10:07

    Na sinoćnoj utakmici protiv Bajerna,videlo se da je Kostić prevazišao Frankfurt. Tačnije,gubi motivaciju jer nema ko od saigrača da ga prati i da realizuje njegove upotrebljive lopte..

  • Vitez Koja

    6. avgust 2022 | 12:30

    Bilo bi super da imamo što više naših reprezentativaca u istoj ekipi, da se dobro uigravaju.Tako da navijam da pređe u Juve.

  • 🥱

    6. avgust 2022 | 13:51

    Kostić, Milinković Savić=sapunica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA