Đorđe Tomić bez dlake na jeziku: "Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana"

Nekadašnji član crno-belih potpuno iskreno i bez uvijanja govori o svom bivšem klubu

  • 35
Djordje Tomic, Partizan Foto: MN Press

Partizan na startu nove sezone ne pruža partije kakve se od crno-belih očekuju, ni blizu. Sve je više nezadovoljstva oko kluba, a svoje nezadovoljstvo, kritike prema sadašnjoj upravi, ali i predlog rešenja situacije u klubu dao je Đorđe Tomić.

Trostruki državni prvak sa Partizanom nije štedeo reči na račun trenutne uprave crno-belih.

- Ne volim da dolivam ulje na vatru kad je loše, pre svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u poslednje vreme dešava prevršilo je svaku meru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i ima duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove... Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada... Lopovi i prevaranti - započinje Tomić za "Informer".

On dodaje i da je velika greška bivših, ali i sadašnjeg trenera Partizana, što su prihvatili poziciju šefa stručnog štaba crno-belih.

- Zečević i Ćurković su s ovima, oni su im sve organizovali. Ne isključuju se od odgovornosti. I velika je greška što neka velika imena radila sa njima, jer su verovali da tako pomažu klubu. Ivan Tomić, Bata Mirković, Savo Milošević, Sale Stanojević... Svi su potrošeni. Sad se tera i Stolica, a on niti je kriv, niti je loš trener. Ko god da sedne na klupu, isti problemi ostaju.

Osim kritika, Tomić ima i predloge, i to za tri glavne funkcije u klubu - mesto predsednika, sportskog direktora i trenera.

- Ovi sad imaju podršku, ali Partizan je institucija. I ne može da se raspadne, niti da se ugasi. Tu je armija navijača, svi oni bi trebalo da biraju. Da se organizuje prava Izborna skupština, pa ko plati godišnju kartu, da ima i pravo glasa. Ko može da me ubedi da ne bi bilo bolje da Gordan Petrić bude predsednik, Sale Ilić sportski direktor, a Veljko Paunović trener.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    6. avgust 2022 | 09:42

    Tako je brate svaka čast

  • Suger

    6. avgust 2022 | 10:28

    Konacno neko da se oglasio…Bravo Djole, svaka rec je na mestu.

  • nibrS

    6. avgust 2022 | 09:58

    Hahah ko je ovaj? Puna podrska Stolici, Vucelicu i Vazuri, ne sme se dozvoliti da ulica odredjuje upravu i trenera Partizana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA