≫ 

Mitrogol od početka napada Liverpul: Srbin, očekivano, udarna igla Fulama na startu Premijer ligi

Ako je nešto bilo sigurno, to je upravo da će Fulam startovati s ovim igračem

  • 1
Aleksandar Mitrović, FK Fulam Foto: John Walton / PA Images / Profimedia

Premijer liga se vratila na terene, konačno, a posle uvodne utakmice između Arsenala i Kristal Palasa, sada dolazi i onaj meč, malo bitniji za navijače iz Srbije, jer će na teren izaći Aleksandar Mitrović u meču protiv Liverpula.

Fulam je uspeo prethodne sezone da se izbori za povratak u Premijer ligu, posle samo jedne sezone u Čempionšipu, a za taj rezultat je bio najzaslužniji Aleksandar Mitrović, koji je i oborio rekord po broju golova u jednoj sezoni u tom rangu takmičenja.

Malo Fulam nije imao ni sreće na žrebu, pošto u prvom kolu na svom Krejven Kotidžu dočekuju ekipu Liverpula, aktuelno vice-prvaka Evrope, ali i Engleske, koja ove sezone cilja trofeje u svim takmičenjima, dok su jedan već i osvojili u "Komjuniti šildu".

Ipak, ne čini se kao da će Fulam da podigne "belu zastavicu" pre početka, ekipa iz Londona je odlučila da izbaci sve na karte na sto, a ko zna, možda i naškodi "Redsima" već u prvom kolu.

Video: Obrni, okreni - proslava ista: Evo kako je heroj Mitrović obeležio istorijsku pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA