≫ 

Junajted ponovo očajan: Ronaldo nervozan na klupi, Ten Hag u neverici nakon šokantnog prvog poluvremena

Komšarnih 45 minuta za "Crvene đavole"

  • 2
Erik ten Hag Printscreen

Nova sezona, stari Mančester junajted. Očigledno da nije bilo do trenera, već ima nešto i do tima. Nedeljno popodne na "Old Trafordu" pretvara se u pravi košmar za "Crvene đavole", koji posle 45 minuta gube od Brajtona rezultatom 2:0.

Kristijano Ronaldo je ostao na klupi, imao je Erik Ten Hag neke zamisli, koje se nisu najbolje prenele na teren.

Nije delovao Junajted opasno po gol rivala, ekipa holandskog stručnjaka delovala je inferiorno i dosta loše, a to je Brajton umeo da iskoristi.

Istina, imao je Bruno Fernandeš veliku šansu u sedmom minutu, i to je bilo sve od Junajteda, a Paskal Gros je iskoristio loše reakcije odbrane "Crvenih đavola".

Prvo je novopridošlica Lisandro Martinez kasnio u kreiranju ofsajd zamke, što je iskoristio Dani Velbek, koji je ušao u šesnaesterac Junajteda, udelio pas na drugu stativu gde je Gros lako sproveo loptu u nebranjeni deo mreže.

Drugi gol može da ide na dušu Fredu, koji se potpuno pogubio u svom šesnaestercu, pošto je nakon udarca Solomona Marča i odbrane De Hee potpuno zaboravio da pokrije strelca prvog gola, koji je naleteo na odbitak i povisio na 2:0.

Reakcije zabrinutog Ten Haga i nervoznog Ronalda, koji je odmah otišao na zagrevanje, dosta govore. Junajted ponovo izgleda veoma loše.

Video: U Lučanima Bojović vs Štulić 2:2: Mladost se u 93. sa penala spasila poraza od Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA