≫ 

Grozno ponašanje navijača Barselone: Teške uvrede za De Jonga jer odbija da ide iz kluba

Neverovatne stvari se dešavaju u katalonskom klubu, na udaru su igrači koji ne žele da se odreknu svog novca

  • 1
frenki de jong Foto: twitter/Millar_Colin

Fudbalski klub Barselona i dalje prolazi kroz težak period jer je prinuđen da uzme ogroman deo novca od svojih igrača jer drugačije neće moći da registruju pojedina pojačanja.
Najveća problematika već nedeljama leži u odnosu sa Frenkijem De Jongom, koji uporno odbija transfer u drugi klub, za šta se zalažu Katalonci, jer je njegova plata veliko opterećenje po Barsu i koči je u ostvarenju ciljeva da se koliko toliko finansijski konsoliduje.

De Jong, ipak, ne odustaje, i ne popušta pod pritiscima, čvrst je u stavu da ne želi iz kluba što mu sada stvara probleme za koje nije verovao da će mu se desiti.

Naime, zbog toga što ne želi da ide iz Barse i što ne želi da se odrekne novca koji mu sleduje po ugovoru, našao se na udaru navijača, istina određene grupe, koja ga je teškim uvredama dočekala na jednom od nedavnih treninga. Na snimku koji se pojavio vide se mladići koji dobacuju De Jongu, vređaju ga, nazivaju ga pogrednim imenima, dok se ovaj svojim kolima dovozi u trening centar.

Mučno po Holanđanina koji je "preko noći" postao "persona non grata" u klubu kojem je do juče bio nezamenjiva karika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    12. avgust 2022 | 09:46

    Šta ćeš… i veliki evropski klubovi imaju svoje satelite, koji odradjuju prljave poslove za upravu i to sa tribina. Nije to slučaj samo kod naših „večitih“…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA