≫ 

Superliga kaznila Radnički 1923: Prazan "Čika Dača" protiv Čuke zbog gađanja redara i policajaca stolicama

Osim njih, kaznu je dobila i ekipa Novog Pazara

  • 4
FK Radnički Kragujevac, FK VOjvodina Printskrin: Youtube / Mozzart Bet Super liga Srbije

Superliga Srbije je ove sezone odlučila da bude baš rigorozna prema klubovima koji krše pravila, a taj bes su na sebi sada iskalili fudbaleri Radničkog iz Kragujevca koji će idući meč morati da igraju pred praznim tribinama zbog ispada njihovih navijača, piše Sport klub.

Disciplinska komisija FSS-a je ispraznila popularnog "Čika Daču", pošto su navijači iz Kragujevca na meču protiv Vojvodine prekršili nekoliko pravila, tako što su gađali stolicama redare, kao i policiju na stadionu, dok su u isto vreme želeli i da se obračunaju sa gostujućim navijačima iz Novog Sada.

Ovo nije prvi put da se dešava slična situacija Radničkom iz Kragujevca, pošto su navijači ovog tima takođe napravili i ispad na meču sa Proleterom, kada su neki preskočili ogradu i otišli da se obračunaju sa stručnim štabom Proletera koji je sedeo na svojoj klupi.

Pored Radničkog, kaznu je dobio i Novi Pazar, koji je na meču sa Partizanom imao publiku, iako im to nije bilo dozovljeno. Međutim, Pazarci su na stadionu imali nekoliko stotina i zbog toga će morati da plate 100.000 dinara.

Video: Žestoka tuča Grobara i navijača Fenerbahčea: Haos ispred stadiona u Gracu posle meča Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Otvorena diskriminacija

    11. avgust 2022 | 18:31

    Za isti prekrsaj Novi Pazar je kaznjen cak sa 6 utakmica bez prisustva publike ?!! O cemu se ovde radi i zasto su nejednaki arsini prilikom kaznjavanja ?!

  • 😡😡😡

    11. avgust 2022 | 19:06

    Pazar bi kaznili 10 utakmica

  • Kmi

    11. avgust 2022 | 18:52

    Ovo je sramota i nerealno , za isti prkšaj kao i u kragujevac Pazarci su kaznjeni 6 utakmica bez prisustva publike a kragujevac samo jednu utakmicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA